Tuesday, November 2, 2010

Assassin's Creed


On aasta 1191 ning käimas kolmas ristisõda, mis toimub pühal maal. Sina - Altair kavatsed lõpetada selle verevalamise, valimata vahendeid. Saavutamaks eesmärki, oled valmis hävitama mõlemad sõdivad pooled.

Soovitan kõigile mängusõpradele seda mängu, tõsiselt hea "Story", mis haarab sinu, kui mängija kaasa sellese imelisse keskkonda ning sa saad üheks Altairiga, kes viib su tutvuma Püha Maa ja selle saladustega.



Mängust lähemalt:

* Ole palgamõrvar – Õpi kasutama erinevaid võimeid, taktikaid ning ajaloo kõige surmavamaid relvi, mida salajaste sõdalaste klannid eales kasutanud. Planeeri, ründa ilma halastust tundmata ning põgene.

* Reaalne ning muutuv keskkond – Koge elavat ning hingavat maailma, kus kõigil su tegudel on tagajärg. Kasuta näiteks rahvamassi selleks, et varjata oma tumedaid tegusid.

* Täielik vabadus – Vabane enda vastasest ükskõik kuidas, ükskõik kus ja ükskõik millal. Varitse ohvreid läbides rikkalike ning ajalooliselt täpseid asukohti, roni mööda majade katuseid, sõida hobusega, sulandu rahvamassi ning tee ükskõik mida, et saavutada enda eesmärk.

* Koge eepilist ristisõda - Assassin's Creed haarab su tõetruusse kaheteistkümnenda sajandi maailma, kasutades tehnoloogia viimast sõna graafika loomiseks, meeleolukat muusikat ning ainult tõelisele maailmale omaseid nüansse.

* Pingeline võitlus, päris maailma juured – Koge metsikuid võitlusi, mida illustreerivad viimistletud animatsioonid. Kasuta suurel hulgal erinevaid keskaegseid relvi ning astu võitlusse oma vastastega kasutades täiesti tõetruud mõõgavõitlust.

No comments:

Post a Comment